Rapid - Steaua, Liga IV. Golgheterul Stelei, impresionat de atmosfera senzațională de pe Giulești

steaua rapid
steaua rapid

Alin Predescu, golgheterul Stelei din Liga a IV-a a vorbit la finalul meciului din Giulești cu Rapid (1-1) despre atmosfera din tribune.

10.000 de suporteri au făcut o atmosferă senzațională pe Giulești, fanii rapidiști asigurând spectacolul pirotehnic. Steaua a fost încurajată de 1.000 de fani, nucleul dur al galeriei care s-a alăturat echipei Armatei după ce Becali a pierdut în instanță dreptul de a mai folosi numele și marca Stelei.

”E primul meci pe care îl joc într-o astfel de atmosferă. Îi felicit pe suporterii rapidişti pentru atmosfera pe care au făcut-o, dar şi pe fanii noştri, care au fost într-un număr foarte mare. Probabil pentru prima oară în cariera mea m-am simţit fotbalist cu adevărat. Sper să joc în continuare într-o astfel de atmosferă şi de fiecare dată când vin aici să câştig.

Din păcate, am plecat doar cu un punct. Dar, una peste alta, e ok, pentru că oricum avem un avantaj în faţa lor, după ce s-au încurcat, aşa că acest punct e binevenit. Sper ca la retur să jucăm pe un stadion cât mai mare, pentru ca toţi suporterii stelişti să încapă", a declarat atacantul de 21 de ani, Alin Predescu, pentru Digi Sport.

Predescu a deschis scorul pentru Steaua, marcând cu o scăriţă din penalty-ul acordat în urma henţului comis în careu de Doru Bratu, cel care a fost eliminat în repriza a doua. La doar un minut după eliminarea lui Bratu, Predescu a fost și el eliminat pentru o simulare. Pentru Rapid a egalat Daniel Niculae.

Atmosfera de la meciul dintre Rapid și Steaua din Liga IV a depășit cu mult partide importante din Liga 1, asta în condițiile în care FCSB-ul lui Gigi Becali umple stadioanele doar când echipa joacă cu un nume mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel