Rapid se poate duce în insolvență fără Copos. Tolontan: nu o consider victorie

copos_george
copos_george

Comentatorii sportivi au păreri împărțite despre condamnările cu executare pronunțate în dosarul transferurilor. Dumitru Graur (TVR)  a declarat la România Tv că pedepsele sunt meritate și trebuie să se facă ordine în sport. De cealaltă parte, omul de radio Dumitru Pelican a declarat DeCeNews că speră ca pedepsele cu executare să fie anulate la recurs.

”Îmi place să cred, după 25 de ani de comentariu sportiv, că la recurs pedepsele vor fi anulate, pentru că menținerea lor ar însemna că tot fotbalul românesc este plin de mizerie. Nu-mi place ceea ce am auzit, e un semnal trist pentru fotbalul românesc”.

Cel mai afectat de o eventuală condamnare cu executare a proprietarului unui club este Rapid. ”Copos a ținut Rapidul și l-a dus la câștigarea campionatului și în Cupele europene. Nu știu dacă și cât de repede va veni cineva cu aceeași forță financiară, în caz că el părăsește clubul. Nu prea mai sunt bani de investiții, în fotbal, au apărut probleme la multe cluburi.  Sper ca un brand cu valoarea Rapidului să găsească un investitor de forță. Altfel, se va duce spre insolvență”, a declarat Pelican.

Cătălin Tolontan, de la Gazeta Sporturilor,  a amintit la România Tv că dosarul transferurilor a pornit de la o investigație jurnalistică pe care a inițiat-o acum opt ani de zile. ”Nu m-am considerat învins când prima instanță i-a declarat nevinovați pe șefii de cluburi și pe impresari, nu consider condamnarea o victorie. N-am spus nici că e ceva legal, nici că e ilegal. Am scris doar că banii încasați de cluburi sunt mai puțin decât cei plătiți pentru transfer,  am semnalat că intră mai puțini bani în fotbalul românesc, iar restul îl iau impresarii sau președinții de cluburi. Nu spun nici că e normal, nici anormal ca două instanțe să dea verdicte cu o topică inversă. E de văzut dacă se întâmplă așa ceva în mod frecvent”, a declarat Tolontan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel