Rapid, calificată în finala Cupei României

Echipa Rapid Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia FC Vaslui, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, Rapid s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Golurile gazdelor au fost marcate de N. Grigore '1, Alexa '64 şi Roman '89, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Wesley, în minutele 6 şi 47.

1-0: Nicolae Grigore a profitat de o eroare a lui Anderson, a pătruns în careu şi l-a învins pe Borjan cu un şut plasat de la 14 metri.

1-1: Yero Bello a primit în partea stângă, a întors un fundaş, i-a pasat lui Wesley şi acesta a înscris cu latul din 3 metri.

1-2: Adailton a centrat din lovitură liberă de pe partea dreaptă şi Wesley a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

2-2: Deac i-a pasat lui Alexa şi acesta a înscris cu un şut din cădere de la 17 metri.

3-2: Portarul Borjan a scăpat balonul în urma unei centrări şi Roman pe fază a înscris de la 14 metri.

În minutul 90+1, Adailton a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Brazilianul nu a dorit să părăsească terenul şi a fost ţinut de coechipieri să nu ajungă la arbitrul Marius Avram. După trei minute de proteste, Adailton a părăsit terenul.

Rapid Bucureşti: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici - N. Grigore (Roman '71), Alexa, Grigorie - Deac, Herea (Pavlovici '83), Surdu (Sburlea '56). Antrenor: Răzvan Lucescu.

FC Vaslui: Borjan - Papp, M. Constantin, Anderson, Paito - Adailton, N'Doye, Stanciu (R. Costin '46), Sânmărtean (Gheorghiu '83) - Wesley, Yero Bello (Temwanjera '69). Antrenor: Augusto Inacio.

Cartonaşe galbene: Surdu '33, Bozovici '57, Roman '76 / Papp '45, Paito '45+2, Wesley '51, Adailton '55, '90+1, Yero Bello '66, M. Constantin '88.

Cartonaş roşu: Adailton '90+1.

Arbitri: Marius Avram (central) - Vasile Marinescu, Sebastian Stoianof (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

La partida din Giuleşti au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, numai femei şi copii. Comisia de Disciplină a LPF a decis ca FC Rapid să joace un meci fără spectatori, în urma incidentelor de la derbiul cu Dinamo, când fanii giuleşteni au aruncat torţe pe terenul de joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel