Rapid București, lider în play-off-ul Ligii a 2-a

Rapid București
Rapid București

Rapid București a învins, duminică seara, pe Dunărea Călărași, pe teren propriu, cu 4-1, preluând șefia clasamentului play-off-ului Ligii a 2-a, la egalitate de puncte cu U Craiova 1948.

Rapid București a făcut un pas important pentru promovarea în Liga 1, după ce a învins duminică pe Dunărea Călărași, cu 4-1 (2-1), în cea de a doua etapă a play-off-ului Ligii a 2-a. Rapidiștii au marcat primii, două goluri la distanță de câteva minute prin Hlistei (min. 23) și Bălan (min. 29).

Cristian Bud a redus diferența, în minutul 34, și s-a intrat la vestiare cu sorul de 2-1. Celelalte două goluri ale giuleștenilor au fost marcate de Panoiu (min. 53) și Ursu (min. 90). Rapid are acum 39 de puncte, cu golaveraj +4, care îl situează pe prima poziție a clasamentului play-off-ului Ligii 2, după două etape, transmite Mediafax.

Locul secund îi revine lui U Craiova 1948, care are tot 39 de puncte, dar golaveraj de numai +1. În etapa a doua a play-off-ului Ligii 2 s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

U Craiova 1948 – ASU Poli Timișoara 1-0

CS Mioveni – Csikszereda Miercurea Ciuc 0-0

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel