Rapid București, lider în play-off-ul Ligii a 2-a

Rapid București
Rapid București

Rapid București a învins, duminică seara, pe Dunărea Călărași, pe teren propriu, cu 4-1, preluând șefia clasamentului play-off-ului Ligii a 2-a, la egalitate de puncte cu U Craiova 1948.

Rapid București a făcut un pas important pentru promovarea în Liga 1, după ce a învins duminică pe Dunărea Călărași, cu 4-1 (2-1), în cea de a doua etapă a play-off-ului Ligii a 2-a. Rapidiștii au marcat primii, două goluri la distanță de câteva minute prin Hlistei (min. 23) și Bălan (min. 29).

Cristian Bud a redus diferența, în minutul 34, și s-a intrat la vestiare cu sorul de 2-1. Celelalte două goluri ale giuleștenilor au fost marcate de Panoiu (min. 53) și Ursu (min. 90). Rapid are acum 39 de puncte, cu golaveraj +4, care îl situează pe prima poziție a clasamentului play-off-ului Ligii 2, după două etape, transmite Mediafax.

Locul secund îi revine lui U Craiova 1948, care are tot 39 de puncte, dar golaveraj de numai +1. În etapa a doua a play-off-ului Ligii 2 s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

U Craiova 1948 – ASU Poli Timișoara 1-0

CS Mioveni – Csikszereda Miercurea Ciuc 0-0

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel