Rapid - FCSB, pe Arena Naţională. Vinicius (FCSB): Va fi nebunie totală!

, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay.com
, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay.com

Fotbalistul echipei FCSB, Paulo Vinicius, a declarat, joi, într-un interviu publicat pe contul de YouTube al clubului, că duminică, la derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională, va fi "nebunie totală" şi a precizat că toată lumea vorbeşte de bine despre această întâlnire.

"Cred că duminică va fi nebunie totală la derby-ul cu Rapid. Toată lumea vorbeşte de bine despre acest derby. Vom vedea pe teren cine câştigă, dar eu sper că noi. Sperăm că ne vor ajuta şi fanii noştri. Eu nu promit goluri, eu doar sper să marchez. Vom vedea ce se întâmplă în acest meci important. Vom vedea dacă îmi scrie Vinicius cu capul", a afirmat brazilian în vârstă de 37 de ani.

Fundaşul transferat la 27 iulie a menţionat că se simte bine la FCSB, un club mare cu care poate câştiga al cincilea său titlu de campion al României după cele patru cu CFR Cluj.

"Mă simt bine aici, este o echipă foarte bună, cu jucători tineri, de calitate. FCSB este un club mare, de asta am venit aici, pentru că se poate câştiga titlul. FCSB nu a mai câştigat de mult timp titlul în România, dar acum trebuie să îl câştige. Eu am venit pentru asta. Eu cred tot timpul în titlu. Vreau să ajut echipa şi jucătorii tineri care sunt aici cu experienţa mea. Îmi doresc să îi ajut pe copiii de aici să câştige. Sper ca împreună să putem face mai mult", a precizat Vinicius.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FC Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I, transmite Agerpres.

Duckadam: Eu prevăd o victorie facilă a celor de la FCSB în meciul cu Rapid

Fostul fotbalist Helmut Duckadam a declarat, miercuri, că prevede o victorie facilă a echipei FCSB în derby-ul cu Rapid, programat, duminică, pe Arena Naţională, în etapa a 5-a a Ligii I.

"Aştept un stadion plin, atât cât va permite legea la Rapid - FCSB. Cred că cei de la Rapid au făcut greşeli şi i-au provocat pe cei de la FCSB. Eu prevăd o victorie facilă a celor de la FCSB pentru că se vor ambiţiona. Şi am văzut ce se întâmplă atunci când cei de acolo se ambiţionează... am văzut în meciul cu Universitatea Craiova. Aşa că eu spun că duminică FCSB este favorită", a afirmat Duckadam, prezent, miercuri, la lansarea unui parteneriat între o companie de jocuri de noroc şi CSM Bucureşti.

Fostul portar a menţionat că formaţia elveţiană Young Boys a fost net superioară echipei CFR Cluj în cele două manşe din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor şi a meritat să se califice în play-off.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel