Ramona Mănescu și Cristian Bușoi, pe lista PNL pentru europarlamentare

manescu ramona
manescu ramona

Fostul ministru Ramona Mănescu și fostul director al CNAS Cristian Bușoi se vor afla pe lista PNL pentru europarlamentare, au declarat pentru DC News surse liberale. Mănescu și Bușoi au activat în legislativul de la Strasbourg până în vara anului trecut, care s-au întors în țară pentru a ocupa șefia Transporturilor, respectiv CNAS, posturi care le reveneau liberalilor.

Președintele Traian Băsescu a semnat decretul pentru numirea Ramonei Mănescu în funcția de ministru al Transporturilor la data de 26 august 2013. Ea a părăsit funcția pe 26 februarie anul acesta, ca urmare a deciziei politice a PNL de a se retrage de la guvernare.

Surse din PNL ne-au spus că este "foarte probabil" ca Mănescu să prindă un loc eligibil pe lista PNL pentru europarlamentare, Crin Antonescu urmând să-i facă o astfel de propunere dat fiind că el este cel care i-a cerut să-și întrerupă primul mandat în PE.

În aceeași situație se află și Cristian Bușoi, ne-au precizat aceleași surse.

Numele de pe lista PNL pentru europarlamentare sunt propuse de președintele partidului, Crin Antonescu, și votate în Biroul Politic Național.

PNL își propune un scor de 20-25% la euroalegerile din 25 mai, conform declarațiilor făcute de liderii partidului. Un astfel de procent se traduce în circa 8 locuri în PE.

Crin Antonescu a spus în mai multe rânduri că actualii europarlamentari ai PNL se vor regăsi toți pe lista pentru alegerile de anul acesta.

Potrivit Mediafax, în discuții pentru o prezență pe lista PNL se află și actorul Mircea Diaconu, fostul șef al ANSVSA Mihai Țurcanu și președintele CSL Claudia Benchescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel