Ramona Ioana Bruynseels, explicații după faza cu NATO și Rusia

Candidata la alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Unioniste, Ramona Ioana Bruynseels, a făcut precizări după ce, luni seara, a făcut niște declarații din care s-a înțeles că a zis că România și Rusia sunt partenere în cadrul NATO.

”Am văzut postările și știrile care au apărut, ca urmare a emisiunii de aseară, de la Digi24. În primul rând, mă bucur că sunt urmărită și le mulțumesc celor care au găsit timp să scrie despre mine. Apreciez și criticile și sfaturile bune.

Sunt convinsă, însă, că nu pune nimeni la îndoială faptul că nu aș ști structura NATO și relațiile ei cu Rusia.

Pentru cine nu știe, am fost inclusiv, câțiva ani, reporter voluntar în presa militară, la Radio și TVR Cluj. Mai jos, o amintire din timpul unui exercițiu militar NATO de la Turda, cu colegi din mai multe țări. A fost o onoare și o plăcere să lucrez cu trupele României, respectiv, Corpul IV Armata Teritorial Transilvania, și cele ale NATO.

(w670)

În cealaltă fotografie sunt alături de Anders Fogh Rasmussen, fost secretar general NATO, care mi-a fost profesor la Harvard.

(w670) Ramona Ioa

Când am răspuns întrebării, mă refeream la faptul că România, membră a NATO, trebuie să aibă exerciții comune, colaborare cu Rusia. Suntem, împreună cu Rusia, implicați în tot ce se întâmplă în regiunea noastră și împreună trebuie să veghem asupra stabilității regionale. A fost o inversiune a topicii frazei, care a generat această neînțelegere.

Da, am avut o exprimare nefericită și a fost speculată ca atare”, a fost mesajul Ramonei Ioana Bruynseels.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel