EXCLUSIV  Ramona Ioana Bruynseels, ȘOC TOTAL! Unde spune că a fost înregistrată - video

Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels a acordat DC News primul interviu după apariţia în presă a unor înregistrări care i-au fost atribuite. 

"Ceea ce s-a întâmplat ieri este trist. Nu se poate, atunci când începi să creşti, să contezi în sondaje, să fii interceptat la acest mod, sau să ţi se plaseze oameni rău intenţionaţi, care vin lângă tine şi care pretind că vor să ajute şi în final te atrag într-o cursă şi de fapt te înregistrează continuu astfel încât să poată furniza materiale. Ceea ce aţi auzit era, într-adevăr Ramona Ioana supărată, la ea acasă ş iată că acest moment a devenit public.

Există două variante, încă nu mi s-a spus exact de unde provin acele înregistrări: dacă sunt interceptări ale convorbirilor ca atare, cu un microfon instalat în casă sau, efectiv, o înregistrare cu telefonul sau cu un alt dispozitiv, făcută de cineva care se afla în casă. Într-adevăr, în afară de soţul meu şi de mine la acel moment se mai afla cineva în casă care a intrat exact în momentul în care eu începusem prima convorbire telefonică şi eram foarte supărată şi instantaneu putea să pornească telefonul să înregistreze", a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel