Ramona Bruynseels, provocare pentru candidaţii la prezidenţiale: Un legământ!

Florin Răvdan / 25 iul 2019 / 09:29 Salveaza PDF Comentarii
Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale 2019. Sursă foto: Facebook Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale 2019. Sursă foto: Facebook Ramona Ioana Bruynseels

Candidatul partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidenţiale, Ramona Ioana Bruynseels, lansează o provocare celor care se află în cursa pentru fotoliul de preşedinte: un legământ pentru o campanie cinstită. 

 

Mesajul său i-a vizat atât pe actualul președinte, Klaus Iohannis, pe doamna Viorica Dăncilă – candidatul PSD, pe Dan Barna – candidat din partea USR, cât și pe ceilalți candidați, care vor fi prezenți în cursa electorală, invitându-i să i se alăture și să semneze acest Legământ al candidaților.

"Prin semnarea acestui angajament, candidații promit următoarele:

1. Nu îi voi ataca pe ceilalți, le voi combate ideile cu argumente și nu îi voi vorbi de rău pe contracandidații mei.

2. Voi face totul pentru a-mi încuraja susținătorii să ducă o campanie curată, inclusiv pe rețelele de socializare.

3. Mă voi angaja într-o campanie pozitivă, voi condamna orice formă de fake news.

4. Voi respinge orice formă de intimidare a alegătorului și mită electorală.

5. Alegătorul este suveran, merită respectul nostru și al tuturor, merită o campanie cinstită și transparentă.

6. Acest angajament mi-l iau în fața tuturor românilor, pentru o politică onestă și orientată către oameni.”, se arată în propunerea candidatului PPU. 

Cine este Ramona Ioana Bruynseels

 

Aceasta a apărut pe scena electorală recent, fiind percepută drept candidatul disruptiv. Promisiunea ei de a schimba felul în care se face politică i-a adus, deja, o bază semnificativă de susținători. În prezent, călătorește prin țară dorindu-și să-i asculte pe oameni, să preia cât mai multe dintre dorințele lor, să găsească soluții pentru cât mai multe dintre așteptările lor. Încă de la început a declarat că va fi un alt fel de candidat.

„De la momentul lansării campaniei m-am întâlnit și am vorbit cu sute de oameni și am înțeles foarte limpede că oamenii sunt sătui de politica de la noi. S-au săturat de politicianismul mărunt, de eternele discuții despre dreapta și stânga, s-au săturat să fie înșelați. E vremea să schimbăm direcția. Semnarea unui astfel de Legământ este un mod prin care toți cei care candidează pentru înalta demnitate de Președinte – acolo unde e nevoie de un om deschis, bun diplomat, capabil să ne unească – să demonstreze seriozitate și maturitate, o abordare diferită de perfidele jocuri politice ale trecutului. Cred în viitor, într-un nou început pentru această națiune și cred că trebuie să începem de azi!”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels. 

Provocarea a fost lansată. O vor accepta ceilalți candidați?

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27