Raluca Turcan: Tăriceanu şi Ponta vor suspendarea lui Iohannis

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Raluca Turcan, a afirmat joi că Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu vor blocarea justiţiei şi suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă remis joi Agerpres.

'Liderii ALDE-PSD umilesc românii prin discursul radical anti-justiţie. Faptul că ei au probleme penale nu înseamnă că toţi românii trebuie să se solidarizeze cu ei şi să tolereze corupţia şi încălcarea legii. PSD şi ALDE nu se luptă pentru proiecte in beneficiul romanilor, ci doar pentru funcţii, pentru privilegii şi coloane oficiale. Lupta principală este cu procurorii DNA: schimbă legile de pe o zi pe alta, îşi salvează prietenii la votul din Parlament şi atacă justiţia', a arătat Raluca Turcan.

Vicepreşedintele PNL cere demisia lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului.

'În acest moment, Tăriceanu face rău României, Senatului, Parlamentului în ansamblu, chiar democraţiei din România - în mod normal ar trebui să demisioneze pentru a-şi rezolva problemele din justiţie. Tăriceanu nu are voie din poziţia pe care o ocupă să banalizeze gravitatea încălcării legii. De ce Tăriceanu şi Ponta se înţeleg atât de bine? E simplu - amândoi au probleme cu justiţia şi vor să-şi folosească influenţa pentru a scapă basma curată. Tocmai acest comportament a fost sancţionat de societate în nenumărate rânduri!', a mai spus vicepreşedintele PNL.

Deputatul Raluca Turcan le cere alegătorilor să voteze pe 5 iunie candidaţii PNL.

'Avem nevoie de un vot util pe 5 iunie! Avem nevoie de un vot împotriva grupării PSD-ALDE care s-a radicalizat în sens penal şi e pe cale să inventeze în România un nou tip de extremism politic, cel împotriva aplicării Legii! Nu ne putem permite 4 ani de dominaţie abuzivă a unor partide ce se pretind a fi democrate. Tăriceanu şi Ponta ne-au înjosit la nivel internaţional, iar România nu mai trebuie să fie trasă în jos din cauza unor personaje care au făcut mai multe vizite la DNA şi la Parchete decât în teritoriu, alături de cei care le-au dat şansa funcţiilor! Nu există o altă şansă! Alte opţiuni de vot decât cele în favoarea PNL reprezintă un vot indirect pentru PSD şi un vot pierdut! Un vot irosit este un vot pentru PSD. 

Pe 5 iunie spunem stop abuzurilor şi votăm PNL- blocul politic al luptei anticorupţie!', a declarat Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel