Raluca Turcan: Tăriceanu a inventat 'statul paralel' în România

Raluca Turcan susţine că Călin Popescu-Tăriceanu a devenit ''avocatul corupţiei în spaţiul public'' şi ''a transformat a doua poziţie în stat în platforma lansării de mahalagisme''. 

Raluca Turcan cataloghează drept descalificantă reacţia lui Tăriceanu la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. 

Toată ţara poate vedea că domnul Tăriceanu a devenit avocatul corupţiei în spaţiul public. Modul iresponsabil în care a reacţionat arată că dl. Tăriceanu se teme foarte tare de acţiunea Justiţiei. Călin Popescu-Tăriceanu a inventat 'statul paralel' în România când de pe poziţia de prim-ministru trimitea în secret bileţele roz cerând intervenţii în actul de justiţie. Este regretabilă această involuţie de discurs la domnul Tăriceanu, pentru care acum fostul primar Iohannis este văzut drept inactiv, în vreme ce, în 2007, un întreg guvern în frunte cu dl. Tăriceanu a sărbătorit intrarea în UE la Sibiu. Dl. Tăriceanu a transformat a doua poziţie în stat în platforma lansării de mahalagisme în spaţiul public, o involuţie de-a dreptul şocantă, a menţionat liberala, potrivit unui comunicat.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a transmis joi şefului statului, Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, că va lupta în continuare, împreună cu toţi oamenii de bună credinţă, pentru "demantelarea 'statului paralel'", pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem şi a participanţilor la uzurparea" puterii desemnate democratic la alegeri. 

Eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică, la comandă, zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruţa Kovesi, şi nici de alte instrumente utilizate de 'statul paralel' pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viaţa publică a adversarilor dvs. politici", a spus Tăriceanu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel