Raluca Turcan, semnal de alarmă pentru liberali

Raluca Turcan  Foto: Facebook
Raluca Turcan Foto: Facebook

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat că Partidul Național Liberal trebuie să exploateze mesajul Avocatului Poporului „pus de PSD care confirmă că salarizarea creată de PSD duce la haos și nedreptate în sistemul bugetar”.

Raluca Turcan a subliniat că este nevoie de mobilizare deoarece liberalii au pe masă atât proiectele pentru modificarea legilor pensiilor speciale, dar și salarizarea în sistemul public.

„Am atras atenția ca masuri adoptate si asumate la nivel de Coaliție trebuie susținute și public și decizional. Se întârzie încă:

- avizele pe proiectul cumul pensie-salariu, cu toate ca am preluat amendamente din dezb publica;

- avizele la MEMO privind salarizarea in sistemul in public pentru ca Ministerele sa vina cu propriile masuri de politica salarială, cu încadrarea in principiile agreate: plafonare sporuri, acordare a lor in suma fixa, reașezare a salariilor (in special cele mici) pe grila, introducere a unora pe grila).

- sa devină operațional grupul de lucru politic la nivelul Coaliției de Guvernare pentru modificarea legilor pensiilor speciale, cele 6, cu excepția pensiilor ocupaționale din sistemul militar. Pentru ca ministerul e elaborat deja cateva variante de lucru.

De asemenea, este nevoie ca PNL să se mobilizeze și să exploateze mesajul Avocatului Poporului, pus de PSD care confirmă că salarizarea creată de PSD duce la haos și nedreptate în sistemul bugetar”, a declarat ministrul Muncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel