EXCLUSIV  Raluca Turcan, prima reacție după ce a fost acuzată pe nedrept de un senator PSD

Raluca Turcan, vicepreședinte PNL, a făcut un comentariu după ce Liviu Pop, senator PSD, a acuzat-o că se laudă cu o lege inițiată de un grup de senatori PSD.

Este vorba despre legea care face dreptate cadrelor didactice și care are ca obiect de reglementare plata diferențelor salariale cuvenite personalului didactic din învățământul de stat, pentru perioada octombrie 2008 -13 mai 2011.

Contactată de DC News, Raluca Turcan a spus că nu vrea să intre într-o dispută cu senatorul PSD și a precizat că se poate vedea cu ușurință ce a făcut pentru sistemul educațional.

"Vreau să înțelegeți că nu vreau să intru într-o dispută cu domnul Liviu Pop, nu dau replică, nu comentez. Ceea ce am făcut pentru sistemul de educație se poate vedea în comisiile de specialitate, în plenul Parlamentului, în proiectele legislative care îmi poartă semnătura. În rest, ce zice și ce face domnul Pop... nu mă interesează. Domnul Pop și-a dat măsura valorii sale pentru sistemul de educație în funcția de ministru. Nu vreau să port dispute. Dacă vă uitați în trecut, veți vedea că nu am mai polemizat absolut deloc subiectul 'educație'. Ultima campanie, ca președinte de organizație în Sibiu, am purtat-o doar pe proiecte concrete. Am ajuns aici cu sistemul de educație tocmai pentru că a fost privit în permanență prin lupă electorală, prin interese politice, prin deprofesionalizări din cauza acestui tip de abordare electorală", a spus Raluca Turcan în exclusivitate pentru DC News.

[citeste si]

"Legea respectivă este o lege pe care am susținut-o în Parlament și pentru care am militat", a mai zis vicepreședintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel