Raluca Turcan: Preşedintele a fost lăsat să ducă prea multe singur

raluca-turcan_copy
raluca-turcan_copy

Se impune un moment de reflecție asupra modului cum PDL a știut să explice schimbările promovate de partid, a declarat Raluca Turcan. Reprezentanţii PDL ar trebui să se gândească "dacă nu cumva preşedintele Băsescu a fost lăsat să ducă prea multe de unul singur", a mai menționat deputatul PDL.

Turcan  a spus că PDL nu a avut niciodată răgazul sau ştiinţa de a explica lucrurile bune făcute şi că anul 2012 ar trebui dedicat explicării schimbărilor promovate de partid. "Nu în ultimul rând, ar merita să ne gândim dacă nu cumva preşedintele Băsescu a fost lăsat să ducă prea multe de unul singur. Să ne amintim doar cine a anunţat în 2010 măsurile de austeritate. Situaţia nu poate să meargă aşa la infinit", a precizat Raluca Turcan.

În opinia sa, "pare să se fi atins limita la schimbare". "Trebuie să acceptăm evidenţa: pare să se fi atins la schimbare. De aceea, se impune un moment de reflecţie privind modul cum PDL a dialogat cu societatea în aceşti ani grei. Sub imperiul priorităţilor momentului, multe cauzate de nevoia presantă de a economisi sau de a face rost de bani la buget, PDL nu a avut niciodată răgazul sau ştiinţa de a explica lucrurile bune făcute", a menţionat Raluca Turcan.

Ea a arătat că, în paralel cu gestionarea efectelor crizei internaţionale, în ultimii ani de guvernare PDL "a dus pe umeri" o serie de teme grele, cum ar fi reforma codurilor civil şi penal, a Codului muncii, legislaţia privind educaţia.

Citește și:

Băsescu va pleca. În elicopter sau pe vapor?

Macovei: E condamnabil că Ponta şi Antonescu au salutat protestele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel