Raluca Turcan, PNL: Victor Ponta, cea mai mare piatră de moară de gâtul PSD, după Adrian Năstase

Premierul Victor Ponta, prin "coordonarea" votului pentru Dan Șova, "dă a doua mare lovitură PSD după pierderea prezidențialelor", consideră Raluca Turcan, vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL).

"Prin coordonarea votului pentru Șova, Victor Ponta dă a doua mare lovitură PSD după pierderea prezidențialelor. Cu Victor Ponta la conducere, PSD va pierde alegerile. Victor Ponta a ajuns azi cea mai mare piatră de moară de gâtul PSD, după Adrian Năstase. Dacă vrea să își salveze partidul, Ponta ar trebui să demisioneze", a declarat Raluca Turcan, citează Agerepres.

Senatul a respins, marţi, cererea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova, fiind înregistrate 66 de voturi "pentru" şi 72 "împotrivă", după reluarea votului în urma deciziei CCR care a declarat neconstituțională hotărârea Camerei Superioare a Parlamentului privind votul exprimat în 25 martie pe acest caz.

Premierul Victor Ponta a declarat marți că nu s-a discutat în PSD despre votul în cazul lui Dan Șova și că ceea ce face Senatul în această privință nu mai are legătură cu justiția, fiind o bătălie politică.

"Nu pot să comentez eu foarte mult ceea ce face Senatul. Din păcate nu mai are nicio legătură cu justiția ce se întâmplă, e o bătălie politică, PNL vrea o chestie, noi nu vrem, nu înțeleg de ce... Opoziția în loc să ne spună cum ar guverna ei bine, ei ne tot... cu dosarele, dar, între timp, încep să mai rămână ei mai puțin tot cu dosare, că așa le plac dosarele până li se întâmplă lor, când li se întâmplă, nu le mai plac", a spus Ponta la Palatul Parlamentului.

Vasile Blaga: PNL va lua măsuri față de senatorii care au lipsit de la votul pentru Dan Șova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel