Raluca Turcan: Opoziţia lui Ponta faţă de votul prin corespondenţă i se adaugă un șantaj politic deplorabil

raluca-turcan3
raluca-turcan3

Deputatul PDL Raluca Turcan consideră că opoziţia pe care Victor Ponta şi PSD-ul o fac proiectului votului prin corespondenţă echivalează cu "sfidarea şi umilirea a milioane de români din diaspora".

"Victor Ponta continuă să se opună vehement introducerii votului prin corespondenţă, adăugând mai nou acestei cunoscute opoziţii un şantaj politic deplorabil. Preşedintele PSD evocă posibilitatea demisiei reprezentanţilor PSD din structurile alese ale statului în cazul în care Parlamentul adoptă legea votului prin corespondenţă, ignorând că vorbim despre o lege absolut normală şi de multă vreme existentă în alte ţări ale Uniunii Europene", susţine Turcan, printr-un comunicat de presă remis De Ce News.

Deputatul PDL îl întreabă pe Victor Ponta de ce banii românilor trimişi din străinătate sunt buni, însă voturile lor, nu. "Eu cred că dacă românii din străinătate trimit anual în ţară echivalentul câtorva procente din produsul intern brut, este absolut corect să li se faciliteze exprimarea votului la alegerile din ţara lor. Introducerea votului prin corespondenţă e o veche datorie a statului român faţă de cetăţenii români care trăiesc şi muncesc în străinătate, iar PDL şi-a asumat să îndeplinească această datorie. Opoziţia lui Victor Ponta şi a PSD-ului înseamnă sfidarea şi umilirea a milioane de români din diaspora", conchide democrat-liberala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel