Raluca Turcan, șocată! Cum și-a găsit mașina: Este a doua oară!

Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan şi-a găsit luni dimineaţa maşina tamponată, în parcarea din faţa casei din Sibiu.

Raluca Turcan a declarat, pentru Agerpres, că 'au fost avariate portierele maşinii, e vorba doar de pagube materiale, nimeni nu se afla în maşină când s-a produs tamponarea.'

Maşina deputatului liberal este tamponată pentru a doua oară la Sibiu, precedentul eveniment având tot în faţa casei acesteia, în urmă cu câţiva ani. Stricăciunile de acum vor fi suportate de firma de asigurare, potrivit Ralucăi Turcan. 'Accidentul a fost azi-noapte. Eu am văzut maşina în faţa casei, dimineaţă, când am vrut să plec la birou. Maşina mea a fost a treia maşină tamponată. Am înţeles că şoferul vinovat consumase alcool. Noi suntem bine, nu am păţit nimic. Oricum e a doua oară când îmi găsesc maşina tamponată la Sibiu, în faţa casei', a mai spus Raluca Turcan, care cu o zi înainte sărbătorise la Sibiu ziua soţului, Valeriu Turcan.

În noaptea de duminică spre luni au fost tamponate pe Strada Mitropoliei din Sibiu trei maşini, printre care şi cea a vicepreşedintelui PNL, vinovatul identificat de poliţişti fiind un şofer băut. Şoferul vinovat este cercetat pentru conducerea unei maşini peste limită legală. 'În data de 23 mai, în jurul orei 0,05, un echipaj al Biroului Rutier Sibiu a fost sesizat cu privire la producerea pe str. Mitropoliei din municipiul Sibiu a unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. La faţa locului poliţiştii rutieri au identificat un autoturism care a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme ce se aflau parcate, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că şoferul (un sibian în vârstă de 30 de ani) se afla sub influenţa băuturilor alcoolice - 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală', potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel