Raluca Turcan, mustrată pentru că a comparat USL cu Harlem Shake

mircea cazan
mircea cazan

Afirmația vicepreședintelui PDL, Raluca Turcan, potrivit căreia USL poate fi comparat cu Harlem Shake, este "nepotrivită", consideră preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan, care a dorit să-i reamintească democrat-liberalei cum plângea în noaptea alegerilor, de teamă că nu va mai prinde un nou mandat de parlamentar.

"Să îşi amintească doamna Turcan cum plângea cu lacrimi mari, dacă iese sau nu iese, în noaptea alegerilor, atunci când noi, nici nu dansam, nici nu râdeam de domnia sa. USL Sibiu a devenit un punct important în România şi asta o deranjează pe doamna Turcan", a declarat pentru Agerpres, liderul local al liberalilor, deputatul Mircea Cazan.

Raluca Turcan, a declarat, duminică, la Sibiu, că, pentru ea, "USL-ul poate fi numit Bucureşti Shake", asemenea curentului Harlem Shake.

"Ştiţi cum îmi apare mie, USL-ul astăzi? E un curent la modă. Se cheamă Harlem Shake. Eu cred că USL-ul poate fi numit Bucureşti Shake, în care mulţi oameni, din diferite partide, se mişcă haotic, dau tunuri românilor după care mixează interesele acestora. Acestui Harlem Shake sau Bucureşti Shake trebuie să ne opunem cu demnitate, cu soluţii", a spus Raluca Turcan, declarându-se, încă o dată, o susţinătoare a lui Vasile Blaga, la șefia PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel