Raluca Turcan, mesaj înainte de alegerile locale: Vot anti-PSD

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, deputatul Raluca Turcan, apreciază că această campanie electorală pentru alegerile locale a fost 'cea mai muncită, cea mai transparentă şi la costurile cele mai reduse'.

'A fost cea mai muncită campanie, cea mai transparentă şi la costurile cele mai reduse. Ceea ce înseamnă că, din perspectiva nevoii de a ne îndrepta spre o politică de tip european, este un câştig. Chiar dacă nu s-a văzut foarte mult pe ecrane, cine a dorit să ajungă la oameni a putut să o facă, în mod direct, cu informaţii, fără pomeni şi cadouri. Din perspectiva banilor cheltuiţi, este prima campanie în care candidaţii nu au mai simţit presiunea costurilor enorme ca în trecut.

A fost o campanie în care s-a pus foarte mult accentul pe comunicarea la firul ierbii, adică exact acolo unde sunt problemele oamenilor. Pentru unii probabil că a fost o noutate. Echipa PNL Sibiu s-a mobilizat şi a răspuns unită la acest mod de a face politică', a declarat Raluca Turcan într-un comunicat de presă.

Potrivit Ralucăi Turcan, 'aşteptările de la clasa politică au crescut, exigenţele oamenilor sunt mai ridicate'. 'Aceste alegeri au fost un test pentru partidele politice şi cred că noi, la Sibiu, l-am trecut cu brio. Vă pot spune cu mâna pe inimă că noi, liberalii din judeţul Sibiu, am înţeles să facem o campanie transparentă, echilibrată, aproape de oameni. În PNL candidaţii au fost aleşi după criterii de performanţă. PNL şi-a respectat promisiunea şi a pus pe listele de vot doar oameni integri, profesionişti şi muncitori. Am înţeles importanţa acestor alegeri şi am venit în întâmpinarea aşteptărilor', a arătat Raluca Turcan.

În opinia vicepreşedintelui PNL, 'candidaţii PNL pot schimba viaţa fiecărui cetăţean', motiv pentru care îi îndeamnă pe toţi sibienii să voteze duminică pro PNL şi anti-PSD.

'Aleşii locali trebuie să se asigure că în fiecare comunitate se va respecta legea, şcoala va fi gratuită şi de calitate, actul medical va fi de calitate, iar străzile vor fi asfaltate, curate şi luminate. Pe primul loc trebuie să fie respectarea banului public. Se vor stopa scurgerile de bani pe panseluţe sau cârpeli. Şcolile şi spitalele trebuie să fie prioritatea zero pentru orice ales local. Există foarte mulţi bani europeni care pot fi investiţi în aceste priorităţi, iar primarii noştri vor primi tot sprijinul de la centru pentru a aduce aceste fonduri acolo unde este nevoie. A venit timpul schimbării temeinice', spune Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel