Raluca Turcan: În multe ministere domnește haosul

Raluca Turcan afirmă că ”nimic nu este mai important ca această guvernare a incompetenței să fie oprită”, susținând faptul că ”în multe ministere domnește haosul”. 

”Încerc să îmi dau seama dacă amenințările prim-ministrului Tudose la adresa companiilor private sunt semnul haosului și disperării din guvernul PSD-ALDE sau e vorba de reflexul comunist care a făcut atâta rău României de la Ion Iliescu încoace. 

Nimic nu este mai important acum ca această guvernare a incompetenței să fie oprită cât mai repede cu putință!

În materie de economie, au dat peste cap orice predictibilitate și nu se vor opri aici. Investițiile publice sunt la limita de jos. Iar în loc să eficientizeze cheltuielile publice, mențin ineficiența și se pregătesc să crească în continuare povara asupra sectorului privat. 

În multe ministere domnește haosul:

La Ministerul de Interne, cu ministrul Carmen Dan se desfășoară cel mai slab management al resurselor umane posibil. Se fac generali la 40 de ani sau sub 40 care în câteva luni se pensionează! Să faci generali în decembrie și să-i pensionezi în mai-iunie e tot o șmecherie pesedistă și o dovadă de incompetență crasă.

La Ministerul Agriculturii, haosul e la fel de mare. Unele scheme de plată a avansului la subvenții riscă să fie afectate de întârzierile în ce privește actualizarea modului de plată. 

La Ministerul Transporturilor, ineficiența se poate vedea din satelit. Nu doar în țară, ci și în București, unde lucrările de fluidizare a circulației în jurul Capitalei sau dinspre Ilfov spre București stagnează. Ca semn al cinismului și iresponsabilității PSD-ALDE, parcă văd că se vor apuca de lucru fix în septembrie, când se întorc oamenii din vacanță și începe școala. 

Această guvernare nu are nicio coerență, trebuie trimisă de urgență acasă, nu doar pentru că au înșelat așteptările unui număr atât de mare de oameni, ci și pentru că pun în pericol existența multor companii private și stabilitatea economică a țării. 

Nu de exhibarea reflexelor comuniste are nevoie România în pragul a 100 de ani de la Marea Unire, ci de mai multă libertate pentru cei care își asumă riscuri și responsabilități și de o minimă eficiență în ce privește politicile publice și implementarea lor!”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel