Raluca Turcan despre episodul Cîțu în SUA: Nu e demn de laudă, dar s-a învățat o lecție

Raluca Turcan are o reacție la episodul  premierului Florin Cîțu din SUA, unde a fost arestat pentru două zile  pentru conducerea sub influența alcoolului.

Probabil că sunt milioane de oameni sancționați în America pentru conducere sub influența alcoolului, inclusiv politicieni de top, spune Raluca Turcan, după ce premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului.

„Pentru greșelile tinereții, în America, oamenii plătesc, învață o lecție și merg mai departe. Probabil că sunt milioane de oameni sancționați în America pentru conducere sub influența alcoolului, inclusiv politicieni de top. Nu este un lucru demn de laudă, dar important e ca s-a învățat o lecție din acel eveniment”, a declarat pentru Mediafax Raluca Turcan, susținătoare a premierului Florin Cîțu în cursa pentru președinția PNL.

Premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel