Turcan a atacat-o pe Sevil Shhaideh: Este obsesia lui Dragnea -LIVE

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri că propunerea de prim-ministru anunţată de Liviu Dragnea aminteşte de practici din timpul guvernării Adrian Năstase.

'Este o propunere care arată obsesia de control a dlui Liviu Dragnea. Este o propunere care ne duce cu gândul la practici din timpul mandatului dlui Adrian Năstase sau când guvernul era condus prin interpuşi. Este un semnal nefavorabil pentru mediul economic', a afirmat Turcan, după consultările de la Palatul Cotroceni. 

Aceasta a precizat că ştie doar că Sevil Shhaideh a fost ministru în perioada în care Liviu Dragnea 'conducea Guvernul prin interpuşi'.

'Nu o cunosc personal pe domnia sa, însă cred că PSD avea resursă de oameni care să poată să-şi asume o viziune de dezvoltare a României şi mă duc din nou cu gândul la frauda de încredere care a apărut în momentul în care PSD deja se dezice de programul de guvernare asumat, frauda de încredere în momentul în care Liviu Dragnea a spus că va avea un prim-ministru care să ştie ce trebuie făcut cu România şi am primit o opţiune personală a domniei sale', a afirmat aceasta.

Raluca Turcan a precizat că i-a spus preşedintelui Iohannis că PNL a luat act de aritmetica parlamentară, că este pregătit să-şi asume din Opoziţie monitorizarea programului de guvernare al PSD şi să ofere soluţii alternative.

-----

Știrea inițială:

Rămâneți pe DC News pentru a afla declarațiile făcute de Raluca Turcan, președintele PNL, după consultările de la Cotroceni:


- PNL rămâne în opoziție.

- Sevil Shhaideh este  o propunere care arată obsesia de control a lui Liviu Dragnea. Ne duce cu gândul la practici din timpul lui Adrian Năstase sau din momentele politice când guvernul era condus prin interpuși. Este un semnal nefavorabil pentru mediul economic.

- nu cred că oamenii au votat pentru ca în fruntea guvernului să fie fina lui Liviu Dragnea.

- când un partid atrage un număr atât de mare de voturi pe un program de guvernare, PSD ar fi trebuit să își asume drept premier măcar o persoană cu un profil public conturat.

- noi am prezentat lui Klaus Iohannis opțiunile PNL: programul partidului de acum înainte.

- PNL chiar știe ce are de făcut și are resurse să îndrepte ceea ce nu a funcționat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel