Raluca Turcan: De ce nu e gata Vila Lac 3 pentru Klaus Iohannis. Rolul lui Victor Ponta

Lucrările nu s-au terminat în Vila Lac 3, acolo unde va locui Klaus Iohannis. Renovarea vilei președintelui durează de șase luni. România TV a transmis imagini de la intrarea în Vila Lac 3, unde se muncește intens, având în vedere mașinile cu materiale de construcții care intră pe poartă. Lucrările sunt la faza renovării fațadelor și a înlocuirii geamurilor.

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat, la România TV, că tot ce se face la Vila Lac 3 reprezintă obiectul unui contract între Administraţia Prezidenţială şi RA-APPS.

"Tot ce s-a făcut s-a făcut la nivel de înţelegere între cele două instituţii. Cred că sunt în grafic. (...) Întârzierea aceasta denotă că în România nu funcționăm la capacitate maximă. Practic, într-un timp scurt, preşedintele trebuia să se instaleze. Nu cred că, în America, preşedintele Obama a stat 6-7 luni de zile ", a spus Liviu Pop.

Deputatul PNL Raluca Turcan consideră inadmisibil că președintelui nu i s-a pus, în opt luni de mandat, vila de protocol la dispoziţie.

"Mi se pare anormal ca după 8 luni de mandat prezidenţial, statul român să nu îi pună la dispoziţie o casă în care să se mute. (...) Aceste investiții erau antamate de foarte mult timp. Este total eronat şi maliţios să spunem că aceste investitii au demarat, acum la cererea preşedintelui Iohannis. Aceste investiţii şi licitaţii se fac de către RA-APPS, care este o instituţie în subordinea Guvernului. (...) Mie lucrurile mi se par foarte artifical rostogolite în spaţiul public. Investitiiile sunt făcute de Guvernul României, şeful Guvernului este Victor Ponta care este într-un perpetuu război cu Klaus Iohannis", este de părere Raluca Turcan. Prim-vicepreședinta PNL nu crede în scenariile condițiilor de lux cerute de Klaus Iohannis. Spune că a mers în casa familiei Iohannis din Sibiu și este un exemplu de modestie: "Este o casă absolut normală, fără etaj, cu foarte multă verdeaţă. Mi-e greu să cred că omul Klaus Iohannis, odată devenit preşedinte, are nişte gusturi şi cerinţe exagerate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel