Raluca Turcan, de acord cu negocieri PNL-UDMR privind anumite proiecte de legi

Liberalii ar trebui să negocieze cu parlamentarii Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) pentru susținerea unor proiecte legislative vitale pentru România, a declarat, vineri, vicepreședintele PNL, Raluca Turcan.

"Negocieri (între PNL şi UDMR - n.r.) este absolut normal să existe pe scena politică. Întrebarea este pentru ce intenţionezi să faci aceste negocieri. Eu cred că discuţii pentru o susţinere parlamentară a unor proiecte vitale pentru România ar fi un pas înainte. Şi aici pun pe agendă votul prin corespondenţă. Orice vot care ar putea veni în Parlament pentru a trece proiectul votului prin corespondenţă este binevenit. Aşteptăm şi susţinerea reprezentanţilor minorităţilor din România. (...) De asemenea, mai există pachetul de legi pentru stimularea economiei, pentru care orice vot în Parlament este binevenit. Voi relua proiectul pentru profesionalizarea spaţiului audiovizual, adică Legea audiovizualului, proiectul pentru profesionalizarea şi buna funcţionare a televiziunii publice şi a radioului public, unde iarăşi avem nevoie de orice vot în Parlament. Ca să nu mai vorbesc de proiectele din educaţie şi sănătate, unde negocierea este binevenită", a spus Raluca Turcan, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Agerpres.

Potrivit liderului PNL, ieşirea UDMR de la guvernare ar trebui să fie "un semnal de reflecţie şi pentru reprezentanţii altor minorităţi din România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel