Raluca Turcan: Au primit o palmă usturătoare

Rodica Mitu / 21 noi 2018 / 16:50 Salveaza PDF Comentarii
Raluca Turcan
Descriere foto: Raluca Turcan

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri că preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului au primit 'o nouă palmă usturătoare' din partea reprezentanţilor Uniunii Europene.

Afirmaţia a fost făcută la Palatul Parlamentului, la finalul întâlnirii dintre parlamentarii români şi delegaţia Conferinţei preşedinţilor din Parlamentul European, condusă de preşedintele PE, Antonio Tajani.

„PNL salută prezenţa reprezentanţilor Parlamentului European în avanpremiera deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Întâlnirea cu preşedintele Parlamentului European, domnul Tajani, a fost o bună ocazie de a avea şi în România o demonstraţie că în faţa responsabililor cu politica europeană, în faţa partenerilor europeni, dublul discurs şi dubla valoare nu rezistă. Practic, astăzi, cei doi preşedinţi ai Camerei Deputaţilor şi Senatului au primit o nouă palmă usturătoare din partea reprezentanţilor Uniunii Europene, pentru că au considerat că fiind invitaţi în Parlamentul României, e foarte posibil ca politica dezastruoasă din plan intern să poată să fie acoperită de discursuri care sună bine. Sună bine, însă nu sunt credibile şi nu au nicio reflectare în materie de politică legislativă şi instituţională în România', a spus Turcan.

De asemenea, a menţionat că mesajul reprezentanţilor europeni a fost acela că, dacă se vorbeşte despre derapaje în privinţa respectării valorilor europene, discuţiile nu au nicio legătură cu sancţionarea poporului român, ci ţin de capacitatea de guvernare a celor care deţin în momentul de faţă puterea.  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22