Raluca Turcan atac la Tăriceanu: NU este adevărat

Preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal (PNL), Raluca Turcan, a afirmat sâmbătă, că nu i s-a propus liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, să preia preşedinţia PNL.

"Am văzut intoxicări plecând de la propunerea pentru şefia Partidului Naţional Liberal către Călin Popescu Tăriceanu, până la o aşa-zisă disperare clamată de domnul Dragnea. Nimic din aceste lucruri nu este adevărat", a spus Turcan.

PNL se poate relansa, în urma deciziilor luate după rezultatele de la alegerile parlamentare, a mai arătat liderul liberal, într-o declaraţie de presă după ceremonia de înmânare a certificatelor de parlamentari organizată sâmbătă dimineaţă la Sibiu.

"PNL se poate relansa. A luat nişte decizii uitându-se spre rezultatele şi performanţele electorale pe care le-am obţinut. PNL Sibiu a obţinut cel mai mare procent pe ţară şi a câştigat detaşat competiţia în faţa PSD şi eu cred că acest proiect al PNL Sibiu ar putea fi urmărit şi la nivel naţional. Am această datorie să ofer şi PNL-ului la nivel naţional, un astfel de proiect de dezvoltare politică, pentru o Românie sănătoasă din punct de vedere economic şi cu bunăstare pentru cetăţeni", a declarat Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel