Raluca Turcan amenință cu GREVĂ PARLAMENTARĂ

Rodica Mitu / 05 dec 2018 / 11:14 Salveaza PDF Comentarii
Raluca Turcan
Descriere foto: Raluca Turcan

Raluca Turcan amenință cu greva parlamentară, după ce liberalii au propus miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, revocarea preşedintelui acestui for, Liviu Dragnea, şi a vicepreşedintelui Florin Iordache.

„Vă solicit să răspundeți de la acest microfon dacă există un articol din regulament în baza căruia dumneavoastră puteți să conduceți această ședință. Să răspundeți clar: da sau nu. În același timp, vreau să vă anunț că nu voi mai pleca de la acest microfon și că există posibilitatea să intrăm în grevă parlamentară dacă dumneavoastră nu supuneți la vot următoarele solicitări făcute în baza regulamentului, e dreptul unui grup parlamentar, e dreptul nostru de reprezentanți ai acestei națiuni să propunem plenului Camerei Deputaților să voteze anumite solicitări. Dacă nu supuneți la vot, înseamnă că nu aveți majoritate, a spus Raluca Turcan.

„Așadar, următoarele propuneri sunt:

prelungirea programului de lucru cu o oră

sistarea dezbaterilor generale pe subiectul introducerii altor puncte pe ordinea de zi

schimbarea procedurii de vot astfel încât să nu fie manipulare a votului prin rețeaua electronică  

să conducă această ședință vicepreședintele Marilen Pirtea

Vă solicit, domnule Iordache, să răspundeți dacă puteți sau nu puteți conduce această ședință", a declarat Raluca Turcan.

În urma acestei solicitări, plenul a luat o pauză pentru ca liderii de grup să se consulte şi să se decidă în continuare programul.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27