Rafila: PSD s-a reformat. PNL, aspirator de traseiști

Alexandru Rafila
Alexandru Rafila

Viitorul deputat PSD, Alexandru Rafila, a vorbit despre reformele de care dă dovadă partidul său și despre traseiștii politici care au intrat în PNL.

„Partidul Social Democrat în acest moment pe scena politică este un partid care arată că se reformează, că dorește și din punct de vedere principial, și din punct de vedere al oamenilor pe care îi împinge în față, profesioniști din domenii, să schimbe nu numai imaginea partidului, dar să poată să vină și cu soluții pentru diversele sectoare de activitate”, a transmis prof. Rafila, la Digi 24.

„Noi avem o criză majoră de sănătate publică cu un impact deosebit de mare asupra economiei și asupra funcționării societății. Poate că, la un moment dat, va exista un moment de reflecție generală în care o să discutăm că noi, în România, trebuie să aducem cei mai buni oameni din toate zonele politice ca să rezolve această situație.

În ceea ce privește reformarea PSD care este evidentă pentru toată lumea și a fost un semnal puternic electoral, cred că colegii noștri din Parlament de la PNL, zic colegi pentru că putem fi oponenți, dar nu dușmani, ar trebui să reflecteze puțin în ceea ce privește reformarea PNL, care a fost un aspirator de membri ai PSD și a încurajat traseismul”, a continuat Alexandru Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel