Rafila, PRIMA REACȚIE după ce a decis să candideze din partea PSD

Profesorul Alexandru Rafila a făcut primele declarații, după ce a decis să candideze din partea PSD.

Alexandru Rafila a declarat, după anunțul lui Marcel Ciolacu că „îi mulțumesc pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, recunosc. Dar pe de altă parte, având în vedere că am avut o carieră administrativă în spate, am considerat că am suficientă experiență încât să pot să ajut, nu numai PSD, ci această țară, împreună cu mulți alți colegi”.

Rafila a precizat că e nevoie de o legislație „care să facă posibil un deziderat la care noi suntem parte, dar pe care nu l-am atins: accesul universal la sistemul de sănătate. Fiecare om să poată să obțină, când are nevoie, unde are nevoie, fără să-l împovăreze financiar, serviciile medicale de care ar trebui săbeneficieze. E dificil, trebuie câteva ingrediente”.

În continuare, profesorul Rafila a spus că „este nevoie de o legislație, de oameni care să implementeze acea legislație, de finanțare și, mai presus de orice, de bună credință în aceste demersuri.

Ar trebui să avem proiecte de țară, proiecte în comunitatea în care trăim... Necesită solidaritate și să recunoaștem între noi persoanele capabile să recunoască această proiecte. Apartenența la un partid politic este o oportunitate de a încerca să aducem în planuri administrativ schimbări.

Împreună vom reuși acest lucru și cred că viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de reflexie încât în Parlamentul României să existe proiecte comune spirijinite de oameni din toate partidele. Vă mulțumesc foarte mult pentru oportunitate, domnule președinte (n.red Marcel Ciolacu)”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel