Rafila PREMIER. Care a fost REACȚIA soției la aflarea veștii. Detalii neștiute

Alexandru Rafila a vorbit despre soția sa și despre reacția pe care a avut-o atunci când a fost propus premier al României, dar și când oamenii îl critică. 

"Cred că soția mea a fost cea mai contrariată și afectată atunci când a existat propunerea aceea ca eu să fiu prim-ministru. Dintr-o dată a devenit foarte îngrijorată. Sigur, a fost o propunere care m-a onorat și mă onorează, dar ea, din punct de vedere psihologic, nu era pregătită pentru așa ceva și nu cred că este un lucru pe care ea să și-l dorească", a povestit Alexandru Rafila, la Digi24. 

Întrebat ce i-a spus soția sa atunci, la momentul propunerii, medicul a spus: "A fost îngrijorată, eu am liniștit-o... pentru perioada respectivă, chiar dacă era foarte mult adusă în atenție această propunere, nu cred că era îngrijorătoare". 

Întrebat în continuare dacă a fost un joc, Alexandru Rafila a completat ferm că: "Nu a fost un joc! A fost foarte serios! Cred că această propunere a avut legătură directă cu poziția mea și cu prestația mea din acest an. Eu am încercat să fiu un om echilibrat și am evitat amestecul politicului în deciziile de sănătate publică, m-am luptat tot timpul pentru acest lucru. Din păcate, viața a demonstrat contrariul în multe situații, iar faptul că eu am făcut pasul spre politică a fost pentru că am simțit că este momentul ca profesioniștii că se implice în politică și să încerce să replice în zona politică experiența profesională".

S-a văzut în postura de premier al României?

"Nu neapărat. Nu m-am văzut în această postură, dar orice lucru trebuie să-l evaluezi corect și să-ți asumi atunci când poți. Un premier al României este o persoană care trebuie să fie lider al unei echipe. Această idee care din păcate în România s-a manifestat de multe ori greșit din punctul meu de vedere, în care premierul suplinește calitățile tuturor celorlalți participanți la actul de guvernare nu e deloc sănătos", a mai spus Alexandru Rafila. 

Citește și: Cel mai GREU an pentru Alexandru Rafila: ATUNCI am sesizat că jocul politic NU E CORECT în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel