EXCLUSIV  Rafila: ”Un ordin de ministru schimbă total regulile jocului. Specialiștii care NU vor mai avea loc de muncă”. SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT!

Dr. Alexandru RAFILA - Membru in Comitet Executiv al OMS atrage atenţia asupra unei situaţii care ar putea produce un blocaj în sistemul de sănătate. 

"Săptămâna trecută a apărut un ordin de ministru care schimbă total regulile jocului în acest domeniu. Ne-am trezit că specialiştii de microbiologie medicală probabil că nu vor mai avea loc de muncă pentru că a apărut o modificare la curicula de pregătire a celorlalţi specialişti de medicină de laborator. Se extinde cu zece luni, deci unii vor face zece luni, ceilalţi au făcut patru ani şi vor fi pe picior de egalitate.

Găsim tot felul de soluţii de genul acesta care, în loc să ne ducă într-o zonă de confort profesional şi să putem să răspundem unor ameninţări de sănătate, nu avem cum să le abordăm", a declarat Dr. Alexandru RAFILA - Membru in Comitet Executiv al OMS în cadrul unui eveniment de specialitate organizat de DC MEDIA GROUP.

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical, organizează la data de 27 FEBRUARIE 2020, "HEALTH ROMANIA – Ediția a III-a: FINANȚAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE. FINANȚAREA TREBUIE SĂ URMEZE PACIENTUL?".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel