Raeţchi (PNL): Firea poate fi acuzată de abuz în serviciu

Ovidiu Raeţchi a spus că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, poate fi acuzată de abuz în serviciu, după ce a folosit, la TV, un document adresat municipalităţii pentru 'a ataca' opoziţia.

'Firea se face vinovată de abuz în serviciu; nu poţi folosi documentele Primăriei Generale şi solicitările cetăţenilor ca să-ţi ataci rivalii politici', se arată într-un comunicat transmis luni de Raeţchi.

Potrivit acestuia, ar exista mai multe informaţii conform cărora edilii PSD din Bucureşti încearcă să obţină date fiscale şi alte informaţii despre rivalii lor politici prin serviciile primăriilor, dar le-a privit 'la nivel de zvon'.

[citeste si]

'Totuşi, ieri seară, Gabriela Firea a adus într-o emisiune televizată un document adresat Primăriei Generale, mai exact o solicitare pentru a organiza un miting în Bucureşti, obiectivul fiind acela de a-i ataca pe organizatorii mitingului. Cum este posibil ca primarul general al Capitalei să ia un document din Primărie pentru a-l prezenta la televizor şi pentru a amesteca funcţia pe care o deţine în disputele politice? Documentul a fost adresat Primăriei Generale, nu politicianului Gabriela Firea pentru a-l folosi după bunul plac. Reacţia doamnei Firea este demnă de dimensiunea cea mai sinistră şi mai comunistoidă a PSD: primarul Capitalei, în loc să trateze o cerere de adunare publică în mod instituţional, se grăbeşte să o înfiereze public, vorbind despre blocarea Bucureştiului - situaţie care la mitingul de pe stadion al domnului Ponta părea să nu o afecteze', a adăugat Ovidiu Raeţchi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel