Raed Arafat, PLÂNGERI la DIICOT, după amenințări cu MOARTEA

Raed Arafat a făcut mai multe plângeri la DIICOT după ce a primit ameninţări cu moartea. Şeful DSU a spus că cei care l-au ameninţat se cunosc între ei. 

"Mie mi s-a atras atenţia de către colegii mei. Prima ameninţare a venit acum două zile, e vorba de un mesaj al unui domn din Alba şi un mesaj video de vreo 20 de minute, în care în ultimele patru minute mă ameninţă pe mine. Cred că se cunosc, pentru că în video este menţionat şi primul care m-a ameninţat.Într-o situaţie când ai foarte multe mesaje de ură, de a picta anumite persoane, şi aici vorbesc de mine, de încercări de a mă face dictator. De parcă toate deciziile le-a luat Arafat. Aceste mesaje au aceste rezultate.", a declarat Raed Arafat. 

Ameninţare de la un protestatar celebru

"Înţeleg că unul dintre cei care v-a ameninţat este un protestatar celebru, unul dintre cei mai importanţi din Piaţa Victoriei. M-a speriat faptul că oamenii aceştia au like-uri la aceste ameninţări!", a spus Mihai Gâdea. 

"Da, aşa e. Like-urile vin din grupurile lor. Facebookul este o bulă în care fiecare are grupul lui şi mesajul se reproduce. În ultima perioadă, e ziua şi 2-3 articole despre cât de rău e dr. Arafat. Asta are un motiv. S-a scăpat de unii, de alţii, a rămas cel care insistă şi persistă şi continuă. Cum scăpăm de el? Nu am reuşit să îl speriem, hai să îi dărămâm reputaţia. 

După ce am analizat, am depus plângere. Am discutat la DIICOT, pentru că e clar că sunt legate şi e clar că trebuie să iei în serios asta şi să dai şi un mesaj. Nu e normal, aceste mesaje nu au loc într-o ţară precum România.

Eu din 10 în 10 minute primesc câte un mesaj pe messenger în care sunt înjurat, ameninţat, cu iz rasial. Asta numai în ultimele 3-4 săptămâni. Până atunci nu era. Înseamnă că un grup a ţintit contul meu. Primesc din Irlanda telefoane. Zilnic mă înjură şi nu ştim cine e. Toate astea au o menire, să închidă gura celui care vorbeşte, să îl facă să tacă. Eu cred că sunt unii care ştiu foarte bine ce fac", a mai spus şeful DSU la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel