Raed Arafat, noi precizări despre PIEȚE. De ce nu sunt regulile de la supermarket

Șeful DSU, Raed Arafat, a vorbit despre închiderea piețelor din spații închise și despre măsurile de restricție intrate în vigoare de luni.

Întrebat de ce nu se aplică în piețe aceeași logică ce permite funcționarea supermarket-urilor, Raed Arafat a explicat, la Digi 24: „Pentru că, din ce am înțeles, au fost mai multe raportări de amenzi date în piețe pentru nerespectarea regulilor. S-au văzut imagini și dacă comparăm imaginile din piețe cu imaginile din supermarket, poate că vom observa unele diferențe. Era mai greu poate să se respecte regulile în piețe, în spațiile închise. Nu le puteam închidem pe toate deodată, așa că am mers acolo unde s-a considerat că vulnerabilitatea este mai mare, dar unde se putea lucra alternativ, afară, deschis”.

„Multe din piețe sunt încă deschise și multe din piețe puteau fi transformate în spații deschise sau mutate în spații deschise. Atunci, acest lucru poate că putea să se aplice mult mai ușor decât dacă am fi închis supermarketurile. Unele piețe au posibilitatea să se deschidă. Să mă fac înțeles, dau exemplu Piața Obor. Înțeleg că pereții sunt retractabili, acoperișul poate fi retractabil, deci poate fi transformată într-o piață deschisă, ea rămâne deschisă”, a continuat șeful DSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel