Raed Arafat - Liviu Dragnea, discuție. Gâdea: Se încearcă îndepărtarea dumneavoastră

Mihai Gâdea a spus că în ultimele zile au apărut zvonuri cu privire la faptul că Raed Arafat, fondatorul SMURD și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, ar putea fi îndepărtat din poziția pe care o ocupă.

Raed Arafat a intrat în direct, la Antena 3, și a spus că nu se pune problema de așa ceva.

"Zvonurile au apărut de mai mult timp. Erau pornite de unele persoane. Astăzi am avut o discuție telefonică cu domnul Liviu Dragnea. Mi-a zis că sistemul urmează să fie dezvoltat mai departe pe conceptul pe care a fost pornit. În curând vom avea o discuție pentru a stabili planul de dezvoltare al sistemului. Liviu Dragnea mi-a zis să nu luăm în seamă cele apărute în presă în ultima perioadă. Și discuția de astăzi cu Liviu Dragnea liniștește situația", a zis Raed Arafat la Antena 3.

[citeste si]

Mihai Gâdea a adăugat: "Se încearcă îndepărtarea dumneavoastră de mult timp din poziția pe care o aveți din cauza unor interese financiare. Din cauza dumneavoastră, interesele acestea nu se pot îndeplini".

Raed Arafat a mai zis: "Liviu Dragnea aflase de aceste zvonuri și m-a sunat să îmi spună să nu le iau în seamă. Interesele nu sunt doar pe parte medicală. Dar și pe parte de protecția incendiilor, unde există alte interese. Cum e chestia cu mașinile care păzesc și instituții publice și localuri private. Era în plan ca fiecare punct mare să aibă un echipaj. Noi am anulat acest ordin și au fost multe nemulțumiri. În Spitalul Floreasca, de exemplu, era o chirie de 11.000 de euro pe lună, pentru o mașină second hand care să fie acolo prezentă permanent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel