Raed Arafat, despre dosarul penal în care este vizat: „Mulți colegi mă întreabă dacă mai am curaj...” video

Raed Arafat - Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) - FOTO: Gov / Arhivă
Raed Arafat - Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) - FOTO: Gov / Arhivă

Raed Arafat a realizat un videoclip pe Facebook în cadrul căruia și-a prezentat argumetele referitoare la acuzațiile de abuz de serviciu pentru care este anchetat de DNA.

„În primul rând, vreau să subliniez că eu nu fac aici o critică instituțiilor, nu fac critică către DNA, nu fac critică către parchet. Fiecare își face treaba lui, sunt convins că există profesioniști în toate instituțiile respective și am trecut prin situații în care mi s-a dovedid că există chiar profesioniști.”

„Prin ce am trecut în ultima perioadă, totuși, îmi arată că există și posibilitatea ca unele persoane să depășească puțin limetele normalului în încercarea de a persecuta o persoană și a o duce în fața instanțelor cu acuzații, gen abuz în serviciu, încălcarea legii, producerea pagubelor pentru bugetul de stat, când documentele și tot ce o să vă arăt astăzi, o să vedeți că arată total invers.” (...)

„Cum construim România? Cum putem face lucrurile mai bine dacă asumarea răspunderii, în sine, devine abuz în serviciu? Asta este o întrebare la care nu am răspuns în acest moment.”

„Mulți colegi mă întreabă dacă mai am curaj... „mai ai curajul să îți asumi răspunderea?”, îmi spun (ei)... „mai ai curajul să faci ceva?”. Da, eu mai am, problema este că cei pe care îi văd în jurul meu, mulți dintre ei, își pierd curajul pentru că văd niște lucruri care sunt inexplicabile, efectiv inexplicabile.”

„Cum poți într-o zi să clasezi și peste 5 luni să ceri infirmarea clasării tale care este ilegală când ești într-o anumită poziție și după două zile să ceri redeschiderea unui dosar închis, când presupusa faptă, chiar dacă ar fi fost, este prescrisă din decembrie 2020?”, a declarat Raed Arafat, într-un videoclip postat pe pagina lui de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel