Raed Arafat a refuzat, din nou, postul de ministru

raed arafat dc
raed arafat dc

Premierul desemnat Victor Ponta a precizat, luni, că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, despre un nou mandat în viitorul Guvern. Raed Arafat a repetat dorinţa de a nu mai fi ministru. El va rămâne, totuşi, în conducerea Ministerului Sănătăţii pentru a-l sprijini pe viitorul titular al acestui portofoliu.

În încercarea de a-l convinge pe Raed Arafat de a rămâne ministru al Sănătății în perioada 2012-2016, un grup de " "medici, asistente și pacienți" au creat pe Facebook pagina "Raed Arafat ministru la Sănătății 2012-2016". Ei au strâns până acum 35.000 de like-uri. Totuși, din spusele premierului, Raed Arafat nu vrea un nou mandat de ministru.

"Cu domnul Arafat am discutat şi mi-a reiterat dorinţa domniei sale de a nu mai fi ministru, lucru pe care îl regret. Dar mi-a promis în acelaşi timp că rămâne în conducerea Ministerului şi îl va sprijini pe cel care va fi ministrul Sănătăţii", a spus Victor Ponta.

Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat de mai multe ori în ultimul timp că nu vrea să fie ministru în viitorul Guvern, pentru că presupune o funcţie politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel