Raed Arafat: Am ajuns să fiu vinovat și pentru Caracal

Raed Arafat se arată indignat de criticile aduse la adresa sa și este de părere că a ajuns să fie vinovat și pentru incidentele de la Caracal.

„Am ajuns să fiu vinovat și pentru Caracal, unde nu am avut competență. (...) Problema noastră, de la Apuseni încoace - la orice situație de urgență, cumva s-a încercat să fie pus doctorul Arafat în mijloc și pusă vina pe el. S-a încercat mediatic, pe social media într-un mod organizat. Am ajuns să fiu vinovat și pentru Caracal, unde nu am avut nicio competență. La Apuseni nici măcar nu eram în țară", a spus Raed Arafat la Marius Tucă Show, scrie Mediafax. 

Care sunt motivele?

Întrebat care ar putea fi motivele, șeful DSU a precizat că unora nu le convine că „doctorul Arafat are credibilitate, altora nu le convine că sistemul de urgență are credibilitate".

Unii avocați din dosarul Colectiv chiar își îndeamnă clienții să îl critice, spune Arafat.

„Eu cred că unii avocați consideră că dacă-l bagă pe doctorul Arafat, care e cunoscut, procesul o să fie mai interesant. Atunci pun familiile să dea în Arafat să pună atenție pe proces, pe ce vor ei să facă să obțină despăgubiri", a explicat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel