Raețchi ironizează comisiile parlamentare PSD-ALDE: ”Caraghioase”

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi ironizează comisiile de anchetă parlamentară ale PSD-ALDE, despre care a spus că sunt o combinaţie între filmele cu Mr.Bean şi cele cu Al Capone. 

Ovidiu Raeţchi a amintit că, în 2006, Victor Ponta a iniţiat o comisie de anchetă care a verificat contractele Turceni şi Rovinari, pentru ca, la scurt timp, apropiatul său, Dan Şova să obţină contracte acolo. 

”Comisiile de anchetă parlamentară ale PSD sunt o combinaţie între filmele cu Mr.Bean şi cele cu Al Capone. Vă reamintesc că ultimele lor comisii au rezolvat contractele lui Şova cu Turceni-Rovinari sau au studiat o „gaură" în buget. În 2006, deputatul Victor Ponta a iniţiat o comisie parlamentară care a verificat contractele de la Turceni şi Rovinari. Se pare că această comisie a avut un succes răsunător– chiar dacă a fost finalizată fără concluzii – în condiţiile în care, în scurt timp, casa de avocatură a lui Dan Şova, prietenul său, încheie contracte pe bandă rulantă cu Complexul Energetic Rovinari. Să mai spunem ca o parte din banii din aceste contracte au ajuns la Ponta?”, declară deputatul PNL. 

”Compromis de termen lung în România”

Ovidiu Raețchi a mai spus că ”Domnul Tăriceanu a înfiinţat o Comisie specială a Senatului pentru evaluarea stării democraţiei. După ce a intrat în atenţia DNA, desigur. Nu mi-e foarte clar ce au evaluat distinşii senatori ai domnului Tăriceanu, cert e că opinia publică s-a distrat foarte bine pe seama lor. Probabil ideea de bază e că în Romania nu există democraţie dacă e anchetat domnul Tăriceanu. Problema e că, dupa ce anchetatorii PSD-ALDE au căutat de zor şi o gaură în bugetul României – care s-a dovedit că nu era acolo – astfel de iniţiative au devenit caraghioase. Acest gen de comisie parlamentară – cu dedicaţie politică evidentă, cu scopul clar de a favoriza un politician sau chiar un infractor – e compromis pe termen lung în România”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel