Raețchi desființează tupeul lui Vanghelie

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, a afirmat, în legătură cu noul dosar al lui Marian Vanghelie, că probabil, motto-ul său a fost: "Nicio zi fără o infracţiune". 

"Îmi este din ce în ce mai greu să ţin pasul cu toate dosarele de corupţie care apar pe numele lui Marian Vanghelie. Pot doar să îmi închipui cât de ocupaţi sunt procurorii DNA în a descâlci toate afacerile ilegale în care a fost implicat în ultimii 15 ani, în calitate de primar al Sectorului 5. Potrivit procurorilor DNA, noul dosar vizează alte două infracţiuni de abuz în serviciu şi a generat Primăriei Sectorului 5 un prejudiciu în valoare totală de 2.000.194,41 lei. Dosarele numeroase pe care le are demonstrează că deviza sa în calitate de primar al Sectorului 5 a fost 'Nicio zi fără o infracţiune'", a spus Ovidiu Raețchi. 

Candidatul PNL a adăugat că obiectivul lui Marian Vanghelie este probabil acela de a colecţiona acuzaţii de corupţie: "Cred că intenţia sa este aceea de a face colecţie cu acuzaţiile de corupţie: el a fost trimis în judecată într-un alt dosar pentru nu mai puţin de nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani. Iar faptul că azi i-a insultat pe 99,9% dintre români spunând că 'cine nu e suspect e prost' arată că îi sfidează pe toţi cei care nu sunt din aceeaşi gaşcă cu el şi nu au comis infracţiuni. Tupeul de care dă dovadă este alimentat doar de cei care îi sunt tributari sau care nu au pic de respect pentru lege. Nu cred că locuitorii Sectorului 5 îi vor gira un alt mandat şi va suferi o înfrângere usturătoare, aşa cum merită, direct de la cetăţenii pe care i-a furat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel