Raețchi: Autorizarea rapidă poate dubla numărul de firme din sectorul 5

Candidatul liberal la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raețchi, își propune ca numărul firmelor din Sectorul 5 să fie de două ori mai mare până în 2020, ceea ce ar aduce o creștere a bugetului cu 50%, susține acesta.
"Sectorul 5 are nevoie de investiții, pentru că modelul practicat până acum – cel al asistenței sociale și al indiferenței față de mediul de business – și-a dovedit eșecul în cei 15 ani de administrație social-democrată. Pentru a stimula mediul de afaceri din sector, avem nevoie, la nivelul Primăriei, de un compartiment pro-business care să elibereze rapid și legal autorizațiile necesare, dar și de un Consiliu al Antreprenorilor din Sectorul 5. Astfel, vom crea un cadru de discuție informal cu privire la nevoile de dezvoltare ale sectorului. Prin aceste două măsuri, vom avea de două ori mai multe firme în Sectorul 5 până în 2020, iar bugetul ar crește cu până la 50%".
Liberalul susține că estimarile de buget pentru Sectorul 5 arată că în următorii ani acesta va stagna sau va scădea.
"Avem nevoie de surse de venit suplimentare la bugetul local, pentru că estimările făcute în prezent la nivelul Primăriei arată că bugetul va stagna, în cel mai bun caz, în anii următori. În 2016 estimările arată un buget de 170 de milioane de lei, cu aproape 10 milioane de lei mai puțin față de cel pe 2015, o pierdere foarte mare pentru un sector care are de recuperat un decalaj de câțiva ani comparativ cu celelalte sectoare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel