Rădulescu mărturisește sincer de ce l-a "părăsit" ACUM pe Băsescu

Fostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu a explicat cu o sinceritate debordantă motivul pentru care a părăsit "cu acordul ambelor părți" funcția de la Palatul Cotroceni, dar și de ce abia "acum".

Adrian Rădulescu, a precizat pentru ziarul ring, că momentul plecării sale din funcția de consilier prezidențial nu a fost ales întâmplător.

Întrebat dacă dorința de a părăsi funcția de la Cotroceni îi aparține sau a venit din parte președintelui Băsescu, Adrian Rădulescu a răspuns: "Am plecat cu acordul ambelor părţi. Preşedintele ne-a propus, acum trei luni, să ne hotărâm dacă intrăm în politică sau rămânem aici. Eu, Berca, Funeriu şi Lăzăroiu am intrat în Mişcarea Populară. Consilierul Virgil Păunescu a plecat la PNL, pentru că era liberal, iar ceilalţi care nu mai sunt consilieri probabil că au folosit prilejul ca să plece".

În plus, fostul consilier prezidențial susține că, deși nu-l mai consiliază oficial pe șeful statului, relația cu acesta a rămas una "excelentă".

"Păi, dar nu am plecat, am rămas împreună într-o relaţie excelentă. Mi-a zis că oricând să mă duc dacă am nevoie şi că oricând dacă va avea nevoie mă consultă şi se bucură pentru decizia mea de a continua politica", a mai arătat Rădulescu îmtrebat dacă nu i-a părut rău președintelui Băsescu că a părăsit funcția de la Palatul Cotroceni.

Fostul om al președintelui Băsescu a ținut să explice și cum a ajuns în PDL, dar și ce-l motivează să intre în PMP.

"Iniţial, eu voiam să nu mai intru în politică, dar m-a înrăit chestia cu comisia Nana. Eu am venit la PDL prin transfer, în interes de partid, aşa am ajuns în politică, pentru că n-aş fi vrut să ajung. Eram secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi atunci mi-au spus că este sarcină de partid să mă înscriu în PDL şi să particip la alegeri. Şi am rămas în PDL. (...) Nu mă mai duc la PDL pentru că vreau să particip la o construcţie nouă aici. La Mişcarea Populară, am şansa să avansez mai repede în cariera politică", a mai spus Rădulescu, care deja și-a anunțat intenția de participa la alegerile interne din PMP pentru funcția de vicepreşedinte.

Nu aveam unde să ne ducem, partidul nu era gata

Cât despre plecarea sa din funcția de consilier prezidențial imediat cum PMP a fost înregistrat, miercuri, în Registrul partidelor politice, Rădulescu a declarat sincer: "Am decis să plecăm acum pentru că nu aveam unde să ne ducem încă, partidul nu era gata. Una este să iei o casă şi să ţi-o construieşti de la zero şi alta să te duci într-un cvartal de apartamente unde îţi dă şi ţie o garsonieră".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel