Rădulescu: "MANDA este un mincinos. O mai ia pe câmpii"

Catalin Radulescu
Catalin Radulescu

"Domnul Manda a minţit când a spus că domnul Coldea a fost răcit şi de aia nu l-a chemat la Comisie" a declarat joi deputatul Cătălin Rădulescu la Realitatea tv.

"Domnul Manda mai minte din când în când şi face referiri la colegii lui. Eu l-aş ruga să se abţină că nu e la nivelul colegilor ca să vorbească." a atenţionat deputatul.

Întrebat de Andra Miron pentru cine minte, în serviciul cui, Rădulescu a spus: "Păi nu ştiu, tre' să spună el în serviciul cui. Sau să-l întrebaţi pe domnul Coldea. E adevărat că a fost răcit sau dac-a vrut să vină?! Asta-i părerera mea. Ar trebui să-l întrebaţi direct."

"Uneori, când spui anumite chestiuni te şi victimizezi. Devii şi victimă a sistemului. Cred că toţi membrii de partid de la noi din PSD îşi doresc să afle adevărul. A fost sau n-a fost... şi cine a fost până la urmă, care dintre membri de partid se tot duc la întâlnirile astea interesante unde se pun tot felul de chestiuni la cale. Ba şi dosare făcute membrilor PSD."

Dacă Dragnea ar fi fost acolo, ce înseamnă pentru PSD a fost o altă întrebare a moderatoarei emisiunii, iar Rădulescu a spus: "Eu sper că n-a fost. Eu sper că dânsul are dreptate şi Manda a luat-o pe câmpii... n-a dormit bine noaptea sau eu ştiu ce-a făcut. Eu cred că lămurirea asta trebuie să o aducă domnul Coldea, daca-i adevărat, dacă nu-i adevărat, cât şi domnul preşedinte Dragnea. Dânsul a spus că vrea să meargă la Comisie, numai că domnul Manda nu prea îl cheamă. O mai ia pe câmpii, nu toţi sunt aşa... mai sunt şi la noi d'aştia duşi un pic care n-ar trebui să fie în funcţiile alea, nu ştiu cine îi tot pune!"

[citeste si]

Amintim că Liviu Dragnea ceruse, în repetate rânduri, în mod public, să fie audiat în Comisia de Control a SRI. "Ce am eu de spus, ceea ce ştiu, voi spune în Comisia SRI, nu voi merge acolo nici cu jumătăţi de adevăruri ca George Maior, nici cu minciuni ca alţii, voi spune ce ştiu pentru că am văzut că se conturează o istorie romanţată. Nimeni nu a făcut nimic, toţi au fost buni şi a venit de undeva din cer acest sistem pe care aproape toată lumea îl simte", spusese Liviu Dragnea, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel