Rădulescu i-a dat ultimatum lui Zgonea: Demisia până la CExN

Roxana Neagu / 25 apr 2016 / 18:51 Salveaza PDF Comentarii

Liderul PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, a anunţat că în cadrul reuniunii grupului deputaţilor social-democraţi i-a cerut demisia lui Valeriu Zgonea din funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii, precum şi din cea de şef al Camerei Deputaţilor, motivând că "niciodată nu s-a manifestat ca un bun coleg". 

"Da, am fost a doua organizaţie care am cerut. După noi, Prahova a cerut demisia, Caraş a cerut demisia, doamna Rovana Plumb a cerut demisia. Sunt o mulţime de lideri care au cerut demisia. Acelaşi lucru i-am spus astăzi că decent ar fi ca până la Comitetul Executiv să facă gestul ăsta să-şi dea demisia pentru a da dovadă că, într-adevăr, devine un bun coleg", a declarat Cătălin Rădulescu la finalul reuniunii deputaţilor PSD, potrivit Agerpres.

Deputatul a spus că i-a reproşat lui Zgonea că "niciodată nu s-a manifestat ca un bun coleg". "Asta a dovedit-o şi când i-a zis ce i-a zis Olguţei Vasilescu şi ce i-a zis preşedintelui (preşedintelui PSD - n.r.) şi, în patru ani de zile, s-au întâmplat multe din astea. Eu cred că un bun camarad, un bun coleg şi care are o funcţie de genul ăsta, preşedinte executiv al partidului şi preşedintele Camerei, trebuia să se poarte altfel. Sigur, i-am reproşat o mulţime de chestiuni pe care trebuia să le facă în similitudine cu ce face preşedintele Senatului. Nu a făcut asta", a mai declarat Rădulescu. El a adăugat: "Nu ştiu ce ar trebui să facă CEx-ul. Noi am făcut nişte cereri. Deci, mai multe organizaţi, cinci organizaţii până acum, poate până miercuri o să fie mai multe, am cerut demisia dânsului. Dacă nu, vom cere demiterea, demiterea din ambele funcţii". 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23