VIDEO Rădulescu, intervenție în birou: Mirosea urât și l-am schimbat

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a făcut primele schimbări în biroul său de chestor al Camerei Deputaților.

Cătălin Rădulescu și-a schimbat mobilierul și tablourile din biroul său de chestor al Camerei Deputaților.

”Eu mi-am schimbat mobilierul. Mi-am adus mobilierul meu” a precizat deputatul într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv de luni, după ce un alt deputat, Claudiu Prisnel, a susținut că totul se face pe banii contribuabililor.

”Este cumpărat de mine. Tablourile le-am schimbat și sunt cumpărate de mine. În rest n-am schimbat nimic, nici draperii, nici covoare. Toată investiția care este făcută acolo este pe banii mei. Au fost aduse de mine pentru că nu-mi plăcea nici mobilierul, nici tablourile. E treaba mea cât m-au costat, sunt banii mei. Mobilierul l-am cumpărat acum 7-8 ani și l-am avut într-un sediu. Aici era mobilier vechi, care mirosea urât și mi-am adus ce am vrut eu. O să mi le iau după, pentru că-s ale mele. Nu a făcut Camera Deputaților nicio investiție”, a mai explicat deputatul. 

VIDEO

Imaginile cu ”investiția” în biroul de chestor al Deputatului Cătălin Rădulescu au fost susprinse de colegul său, deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel, cel care le-a postat pe pagina sa de Facebook: ”Mobilizare generală în Parlament, la etajul 6. Tot personalul care se ocupă de curățenia și întreținerea Camerei Deputaților a fost solicitat să transporte mobilă în noul birou al lui Cătălin „Mitralieră" Rădulescu. S-au transportat, cu greu, scaune, birouri și dulapuri. S-a zugrăvit de dimineață și s-au schimbat covoarele”, scrie el în postare.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost numit chestor în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, la începutul lunii februarie. Această schimbare vine după ce funcția de secretar a lui Georgian Pop, care a plecat la partidul lui Victor Ponta, s-a transformat în cea de chestor.

Citește și:

Declarație șoc în privința autostrăzilor. Un lider PSD a pus punctul pe "i"

Ferma 2019. Ioana Filimon și Jorge, scene fierbinți în cadă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel