Răducioiu, despre victoria steliștilor: "O caricatură!"

Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican
Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican

Florin Răducioiu, fost mare internaţional român, nu a fost impresionat de jocul dintre Steaua şi Chelsea. Chiar dinaintea startului confruntării, actualul tehnician a anunţat că va fi fanul campioanei Europei. „Sincer, sincer, sincer astăzi  ţin cu Chelsea!”.

„Vor să-l cureţe pe Benitez şi n-au chef să joace”

Ex-dinamovistul a fost contrariat că londonezii nu s-au omorât cu firea în partida de pe „Arena Naţională”. În timpul meciului, Răducioiu a postat un mesaj pe contul său de Facebook şi a explicat că Lampard&co nu evoluează la posibilităţile obişnuite pentru a-l îndepărta de pe banca tehnică pe spaniolul Rafa Benitez. „Este clar că fotbaliştii vor să-l cureţe pe Benitez şi n-au chef să joace. E pe faţă”, a scris Răducioiu. Vineri, actualul tehnician el echipei naţionale Under-15 a continuat atacul la adresa Stelei. Fostul vârf a spus că meciul dintre Dinamo şi Everton (scor 5-1), disputat în 2005, a fost, ca nivel, peste cel de joi.

„Când Dinamo a învins cu 5-1 pe Everton, aceştia terminaseră campionatul pe locul 3, erau mult, mult mai în formă decât este Chelsea acum şi-n plus ei chiar voiau să meargă mai departe. Nu există comparaţie între acel meci şi caricatura de aseară!”, a fost cel de-al treilea mesaj postat pe Facebook, scrie EvZ.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel