Radu Tudor, replică în direct, către un lider PNL: Este un fake news ce faceți

Radu Tudor l-a contrazis pe Robert Sighiartău, deputat PNL, în timpul emisiunii pe care o moderează. Acesta l-a acuzat pe deputatul PNL că lansează un fake news (nr. - știre falsă).

Dialogul dintre Radu Tudor și Robert Sighiartău a avut loc în momentul în care în emisiune se discuta despre declarația premierului Tudose, care a precizat că va face public numele băncilor care nu fac profit în România.

”Nu putem veni ca domnul Tudose și să spunem că nu mai este ”safe” (nr. - de încredere) să ținem banii în bănci”, a precizat Rober Sighiartău, moment în care Radu Tudor l-a întrerupt și i-a transmis că ”îmi pare rău, dar acestă afirmație nu a fost făcută. Îmi pare foarte rău. Este un fake news ce faceți, domnule Sighiartău. Niciodată nu a spus primul ministru să nu ne mai ținem banii în bănci. Premierul a spus că există două bănci care nu își declară profitul în România, care sunt pe pierdere, și care ar putea fi ajutate de Crucea Roșie. A fost ironic, înțepător la adresa lor. Poate că un premier nu ar trebui să facă glume cu sistemul bancar, dar niciodată nu l-am auzit pe Tudose să spună să nu ne mai ținem banii în bănci.”

Ulterior, deputatul PNL i-a răspuns că jurnalistului că ”vă dau declarația domnului Tudose. Domnul Tudose a spus că o să ajungem până la a ieși în public și a spune: dacă nu au profit (nr. - băncile) nu știu dacă e safe să vă țineți economiile acolo”.

”Dacă nu au profit”, a subliniat Radu Tudor, precizând că declarația nu vizează întreg sistemul bancar, moment în care Robert Sighiartău l-a aprobat. ”Ajungeți la vorba mea, nu este vorba de sistemul bancar, e vorba de două bănci. Sunt 22 de bănci în România, două dintre ele nu declară profit”, a concluzionat Radu Tudor.

Premierul Tudose declarase după ședința cu Liviu Dragnea de la Guvern, că există posibilitatea să facă public numele băncilor care nu fac profit.

”Dacă domniile lor nu își vor regla comportamentul față de România și de români, cred că suntem datori să spunem românilor care sunt băncile unde există pericol să își țină banii în depozite. Dacă o bancă va continua să nu facă profit, bănuiesc că este o problemă”, declarase premierul Mihai Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel