Radu Tudor și Bogdan Chirieac, comentarii după 'autodenunțul' lui Traian Băsescu

Radu Tudor și Bogdan Chirieac au comentat, la Antena 3, în emisiunea "La ordinea zilei", 'autodenunțul' fostului președinte Traian Băsescu. 

VEZI AICI: Traian Băsescu, 'autodenunț': La cine am făcut traficul și cu cine am împărțit banii?

Jurnalistul Radu Tudor crede că Traian Băsescu, prin autodenunț, "șantajează, afirmând: dacă mă băgați la pușcărie, vă trag după mine". El susține că "toată lumea se întreabă de ce are Traian Băsescu imunitate", pentru că "genul acesta de mesaje se repetă în fiecare an". Radu Tudor crede că singurii care pot aduce în discuție ceea ce a făcut Traian Băsescu sunt cei enumerați în autodenunț de fostul președinte, cărora le spune că dacă îl vor băga la pușcărie, îi trage după el. 

Analistul politic Bogdan Chirieac este de altă părere. El a subliniat că "eu nu cred că dacă intră Traian Băsescu, intră toți. Lucrurile s-au schimbat mult", atrăgând atenția lui Traian Băsescu i s-a terminat mandatul, Livia Stanciu se mută la CCR și nu mai este bate ultimul "ciocănel" de la ÎCCJ, doamna Kovesi și dl Coldea sunt într-adevăr oameni "extraordinari de puternici". Bogdan Chirieac este de părere că "dl Băsescu poate să spună orice vrea despre oricine, căci se ține seama sau nu se ține seama și, cel mai probabil, nu se ține seama". Analistul politic crede că "în continuare președintele Traian Băsescu este imun la justiție". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel