Radu Tudor, despre vizita lui Traian Băsescu la PMP, după ce Elena Udrea a fost arestată

Jurnalistul Radu Tudor a identificat motivul pentru care fostul preşedinte Traian Băsescu s-a prezentat abia astăzi la sediul PMP, în incinta căruia Elena Udrea îi pregătise un birou încă de la sfârșitul mandatului de la Cotroceni. 

Traian Băsescu a mers, miercuri, la sediul PMP, unde, din câte se pare, se va instala în biroul pregătit încă din luna decembrie de către Elena Udrea.

Fostul președinte al României a declarat că a susținut independența justiției, care este corectă, însă este convins că Elena Udrea va fi capabilă să-și dovedească nevinovăția: "Cred în omul ăsta indiferent cât de supăraţi sunt toţi pe mine că încă n-o abandonez".

De asemenea, fostul președinte Băsescu a mai precizat și că "singurul moment" în care ar putea să-şi schimbe poziţia ar fi "dacă judecătorii, când se va termina procesul, vor spune altfel".

Ulterior, jurnalistul Antena 3 Radu Tudor a comentat în legătură cu vizita de astăzi a lui Traian Băsescu la sediul PMP, apreciind că fostul șef al statului este un "persnaj sinistru". 

"Asta astepta Basescu, de aceea nu s-a dus la PMP pina acum. Sa fie arestata Udrea si apoi vine el. Voi ati vazut personaj mai sinistru ca asta?", a scris, miercuri, Radu Tudor, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel