Urmărește emisiunea live


Radu Tudor, despre dosarul lui Viorel Hrebenciuc: Lui Traian Băsescu nu-i este indiferent cine este la șefia PSD

Radu Tudor susține, în contextul intrării lui Viorel Hrebenciuc sub lupa justiției, că nu este meciul DNA cu PSD, întrucât președintelui Traian Băsescu nu-i este indiferent cine va fi șeful social-democraților.


"Se duce o bătălie sângeroasă pentru preluarea controlului PSD. Partidul şi Guvernul urmează să aibă o nouă conducere, dacă Victor Ponta devine preşedintele României. Următoarea bătălie este cea pentru şefia PSD. Nu este meciul DNA-PSD nici PSD-PSD. Este meciul lui Traian Băsescu cu adversarii săi politici, folosind ranga politică numită DNA și este reglarea centrelor de putere în interiorul PSD cu ajutorul lui Traian Băsescu", a explicat, luni, Radu Tudor în cadrul emisiunii "La ordinea Zilei", de la Antena 3.

Potrivit jurnalistului, este "dorința lui Traian Băsescu manifestată și în 2005-2006 de a controla acest partid și de a-l menține într-o formulă care să-i fie convenabilă și lui după ce Victor Ponta va părăsi partidul. Lui Traian Băsescu nu îi este deloc indiferent cine este la şefia PSD. Pentru mine nu e nicio surpriză că un nume atât de greu precum Hrebenciuc e oferit acum, în campania electorală".

Conform stenogramelor din Ordonanța DNA, Dan Șova și Viorel Hrebenciuc vorbeau despre legea 78/2000 și o lege a amnistiei. Într-un subiect distinct, vicepreședintele Camerei Deputaților îi spune purtătorului de cuvânt al PSD că va ajunge la șefia partidului după plecarea lui Victor Ponta. Din discuția celor doi reiese că lupta pentru conducerea PSD se dă între Dan Șova, Liviu Dragnea și Valeriu Zgonea, primul spunându-i lui Hrebenciuc că există membrii social-democrați care nu îl vor pe Liviu Dragnea la șefia partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel